Services

Groeien met LinkedIn

Voor iedere B2B Bedrijf is LinkedIn je beste vriend! Gebruik LinkedIn voor het vinden van leads, partners & personeel. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk.

LinkedIn inzetten voor je bedrijf

Voor ieder B2B bedrijf is LinkedIn een onmisbaar platform. Het platform leent zich perfect voor het vinden van klanten, partners en personeel. Het opzetten van een LinkedIn bedrijfspagina is zo gebeurd, maar dan wat?

Waarom LinkedIn gebruiken?

Ik krijg zo'n 60% van mijn klanten via LinkedIn. LinkedIn is nog relatief nieuw op dit gebied, maar niet minder waardevol. De zakelijke aard van LinkedIn vraagt om een andere aanpak dan Facebook en Instagram. Je kan er lol mee hebben zolang de kern van je boodschap goed is. Ik zorg er voor dat de inhoud klopt en je profiel er professioneel uitziet.

Wat ik voor je doe

Waarom LinkedIn waardevol is voor je bedrijf is duidelijk, maar wat doe ik om resultaten te leveren?

Bedrijfspagina of persoonlijke profiel

Ik zorg ervoor dat je bedrijfspagina of profiel compleet is ingericht en ingesteld op het publiek dat je wilt aantrekken. Moet er een nieuwe bedrijfspagina gemaakt worden of heb je er al één maar kan deze een update gebruiken, I will make it shine!

Het gaat erom dat je pagina je bedrijf goed representeert. Door dit te doen trek je de juiste klanten, partners en werknemers aan. Door dit vanaf dag één goed in te stellen bespaar je een hoop tijd en moeite in de toekomst. Ik zorg ervoor dat je LinkedIn pagina weer volledig up-to-date is.

Het ontwikkelen, plannen en monitoren van bijdragen

Is je pagina volledig up-to-date? Top! Maar hoe ga je deze voorzien van content?

Het onderhouden van een profiel kost tijd en kennis. Om de kracht van LinkedIn volledig te benutten zal je regelmatig nuttige, relevante bijdragen moeten delen.

Ik schrijf jouw LinkedIn bijdragen, ontwikkel een passende afbeeldingen en/of video en voorzie ieder bericht van de juiste #hashtags en links. Dit gebeurd op basis van relevante onderwerpen gekozen door jou. Regelmatig bijdragen delen vanuit een bedrijfs- of persoonlijk profiel zorgt voor geloofwaardigheid en houd je bedrijf relevant binnen je branche.  

Vervolgens plan ik alle bijdragen en hun content in om automatisch gepubliceerd te worden. Dit maakt je profiel consistent en nog belangrijker bespaart tijd.

Mijn persoonlijke advies is content maken voor 2 maanden. Zo loop je altijd één maand op je planning vooruit en blijft je profiel relevante. Ook geeft planning flexibiliteit om actueel te blijven en snel te reageren op dingen die gebeuren binnen je branche.

Alle berichten worden door mij gemonitord om inzicht te krijgen wat voor berichten goed presteren in jouw netwerk. Deze continue cyclus van feedback en verbetering geeft een steeds groter bereik van je pagina.

Interesse om te starten met LinkedIn?

Ik zorg ervoor dat je profiel(en) altijd up-to-date zijn met relevante bijdragen voor jouw branche. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan een gratis & vrijblijvend gesprek in waarbij we samen kijken wat jouw bedrijf nodig heeft!

Ik denk graag met je mee hoe je LinkedIn het beste kan inzetten en wat er nodig is om aan de slag te gaan.

Proces

Hoe ga ik te werk?

Ik heb een structuur ontwikkelt die tijd (en geld) bespaart en impact van interacties maximaliseert

[1]

Luisteren

Ik leer jou en je bedrijf kennen, je doelen en verwachtingen.

[2]

Concept

Ik ontwikkel en pitch een aantal concepten op basis van de briefing en doelstelling.

[3]

Uitvoer

Ik werk aan het goedgekeurde concept en hou je continu up-to-date over status en progressie.

Projecten

Mijn favoriete projecten, campagnes en meer.

Over mij

Mijn ervaring, carrière pad, hoogte- en dieptepunten en al het andere dat je over mij moet weten.